top of page

About me

Stationary photo

Hallo, ik ben Lieve.

Lieve is een gepassioneerde interieurvormgever die zich bezighoudt met het ontwerpen en creëren van functionele en mooie interieurs. Ik werk altijd nauw samen met de klant om zo hun visie en wensen te begrijpen en om te zetten in praktisch ontwerp. Ik streef naar een persoonlijke aanpak bij het maken van nieuwe ontwerpen.

 

Het begint met het voeren van een kennismakingsgesprek om te begrijpen wat de wens van de klant is. Zo kunnen we kijken naar welke stijl er gehanteerd wordt en of er specifieke specifieke eisen worden gesteld. 

 

Als interieurvormgever analyseer ik de beschikbare ruimte en bedenk ik verschillende indelingen om de functionaliteit en het gebruik van de ruimte te optimaliseren. Zo hou ik meteen ook rekening met meubelopstellingen, ruimtegevoel, ergonomie en zoveel meer. 

 

Moodboards en kleurenschema’s helpen de klant bij het maken van nieuwe keuzes. Zo wordt de gewenste sfeer en stijl van het interieur gevisualiseerd, net als de keuze van kleuren, stoffen, materialen en texturen in functie van een ruimte.

 

Ik geef ook assistentie bij het selecteren van meubels, verlichting, vloerbedekking, raambekleding en accessoires die aansluiten bij het ontwerpconcept en de wensen van de klant. 

qsdfs_edited_edited.jpg

Lieve Rutsaert

Lieve heeft een passie voor architectuur, interieur en een bewondering voor het vakmanschap van ambachten. Zij volgde de opleiding Interieur Ontwerp aan de academie Beeldende Kunsten. Aanvullend kwam daar ook de opleiding kleuradvies en interieurstyling bij om zo nog een andere dimentie van interieur toe te voegen aan haar ontwerpen. Zij houdt van eenvoud, rust en harmonie in ontwerpen. Puur design. Kleur gebruikt zij graag als een middel om de architecturale lijnen van een woning tot zijn recht te laten komen. Zij houdt van een interieur met natuurtinten en werken met aandacht voor lichtinval.

Een ruimte tot de jouwe maken en zich onderdompelen in een sfeer en jouw vraag, is wat haar drijft.

bottom of page