About Us

Team Mézon bestaat uit de tandem Kathleen en Lieve, beiden met een passie voor interieur en woonbeleving. Wij streven naar een persoonlijke aanpak. Luisteren en begrijpen wat u nodig heeft om een woon -of werkomgeving om te vormen tot een plek waar je graag vertoeft, staat bij ons voorop. Wij ambiëren geen snelle standaardadviezen. Wel gaan wij voor een doorgedreven analyse om zo tot een passend ontwerp te komen.

Elk project is voor ons uniek!

IMG_8723_edited.jpg
qsdfs_edited.jpg
Kathleen2_edited_edited.jpg

Kathleen Clinckspoor

Gek van stijl is zij reeds haar ganse professionele leven direct of indirect bezig met kleur. Na lang actief geweest te zijn in het segment van accessoires, heeft zij jaren geleden de overstap gemaakt naar de job van floriste. Het combineren van de juiste tinten, het opmaken van unieke stukken of het aankleden van feesten kreeg al haar aandacht. Doch was er steeds de zin om die passie voor styling, kleur en combineren toe te passen op interieur. Na een intensieve omscholing maakte zij de stap naar kleuradviseur en interieurstyliste. De combinatie van interieur, kleur en floralieën maken dat zij uw interieur kan omtoveren tot een plaatje.

Lieve Rutsaert

Lieve heeft een passie voor architectuur, interieur en een bewondering voor het vakmanschap van ambachten. Zij volgde de opleiding Interieur Ontwerp aan de academie Beeldende Kunsten. Aanvullend kwam daar ook de opleiding kleuradvies en interieurstyling bij om zo nog een andere dimentie van interieur toe te voegen aan haar ontwerpen. Zij houdt van eenvoud, rust en harmonie in ontwerpen. Puur design. Kleur gebruikt zij graag als een middel om de architecturale lijnen van een woning tot zijn recht te laten komen. Zij houdt van een interieur met natuurtinten en werken met aandacht voor lichtinval.

Een ruimte tot de jouwe maken en zich onderdompelen in een sfeer en jouw vraag, is wat haar drijft.