top of page

<HOE GAAN WE TE WERK?>

Wij komen steeds langs voor een persoonlijke kennismaking met u en met uw woning (of handelspand). Alvorens aan de slag te gaan, willen wij vooral goed vatten wat u mooi vindt en welke sfeer u beoogt. Ook de ruimte zelf verkennen is belangrijk daar elke kamer een eigen karakter heeft met een specifieke lichtinval.

 

Heeft u al foto's of een moodboard van welke stijlen u mooi vindt, dan kan dit ons alleen maar meer helpen te begrijpen waar u naartoe wil. Heeft u een plan van de woning of het pand, bezorg ons dit zeker tijdens het gesprek.


Beslist u ons als interieurvormgever onder de arm te nemen, dan komen wij een tweede maal langs voor het nemen van foto's van de ruimte en eventuele opmetingen nodig om een ontwerp uit te tekenen.

 

Vervolgens gaan wij aan het werk om een interieurontwerp uit te werken voor uw woning of uw zaak. Eens ons huiswerk gemaakt is, komen wij langs om dit samen te bespreken. 

Dit is een proces waar we samen met u willen doorgaan en waar we de nodige tijd willen voor nemen. Wij houden immers niet van snel en standaard interieuradvies. Wij werken naar een eindresultaat waar u nadien nog jaren kan van genieten. 

Elk project is uniek en verdient de nodige tijd en aandacht!

Werkwijze

bottom of page