top of page
Logo_Groot_Kleur.png

EEN GOED ONTWERP
BEGINT BIJ
EEN GOED GESPREK

Mijn doel is om de klant te adviseren en te begeleiden in de zoektocht naar het juiste concept. Ik ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde voor u kan zijn in het optimaliseren van een droominterieur. Ik kan helpen met kleuradvies, verlichtingsadvies en een interieurontwerp. 

Interieurontwerper test nieuwe kleuren

KLEUR

Als kleuradviseur ben ik gespecialiseerd in geven van advies in kleurgebruik in verschillende contexten. Mijn doel is om de klant te helpen met het kiezen van de juiste kleur die passen bij hun persoonlijke stijl, smaak en gewenste uitstraling. 

 

Ik kan de klant helpen bij het selecteren van kleuren voor muren, meubels, vloeren, accessoires en zoveel meer in een ruimte. Ik hou dan rekening met de grootte van de ruimte, de hoeveelheid licht die binnen valt en de gewenste sfeer die men wil creeëren.

Image by Skye Studios

VERLICHTING

Als verlichtingsadviseur ben ik gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossingen. Ik analyseer de behoefte en de vereiste van de ruimte om dit daarna te overleggen met de klant. Op basis van de wensen die de klant vooropstelt ontwerp ik dan een gewenste sfeer. 

 

Ik gebruik mijn kennis van lichtbronnen, armaturen, lichtbesturingssystemen en lichtontwerpconcepten om een passend verlichtingsontwerp te creëren. Ik hou ook rekening met de functie van de ruimte, de lichtniveaus, de kleurweergave en de verlichtingssterkte. Daarnaast hou ik ook rekening met de technische en duurzame zijde van verlichting.

Interieurontwerper aan het werk

INTERIEUR

Als interieurontwerper ben ik iemand die gespecialiseerd is in het creëren en optimaliseren van functioneel aangename ruimtes. Ik werk nauw samen met de klant om hun visie en behoeften te begrijpen en hen vervolgens advies op maat te geven. 

 

Ik kan de klant begeleiden in het maken van de juiste indeling van de ruimte en met de verdeling van de meubels om zo een optimale flow van de ruimte te bekomen.

bottom of page