top of page

<KLEURADVIES>

Nood aan een nieuwe wind door je woning of zaak door een andere tint op de muur? Kleur is belangrijk voor het bepalen van sfeer in een ruimte. Een ruimte met heel wat wittinten voelt verschillend aan dan wanneer er kleurvlakken worden gebruikt op een wand of in accessoires. Samen met u ga ik op zoek naar welke sfeer u beoogt en welk kleurenpallet hiervoor dient gebruikt te worden. Zo komen we samen tot iets wat past bij jouw persoonlijkheid, de ruimte en de functie van de ruimte.

Getint

<HOE GAAN WE TE WERK?>

Wij komen steeds langs voor een persoonlijke kennismaking met u en met uw woning of handelspand. Alvorens aan de slag te gaan, willen wij vooral goed vatten wat u mooi vindt en welke sfeer u beoogt voor de ruimte. Ook de ruimte zelf verkennen is belangrijk daar elke kamer een eigen karakter heeft met een specifieke lichtinval. Om ons goed voor te bereiden op dit gesprek, helpt het ons als u reeds foto's of een plan van de woning kan doorsturen. Heeft u al foto's of een collage van foto's van welke stijlen u zelf mooi vindt, dan kan dit ons alleen maar meer helpen te begrijpen waar u naartoe wil.
Na dit kennismakingsgesprek, het nemen van foto's van de ruimte en eventuele opmetingen gaan wij aan het werk. Wij werken een voorstel uit op de vooraf afgesproken wijze. 
Eens ons huiswerk gemaakt is, komen wij langs om dit samen te bespreken. Op basis van dit gesprek, bezorgen wij u dan een finaal uitgewerkt advies op papier.

Dit is een proces waar we samen met u willen doorgaan en waar we de nodige tijd willen voor nemen. Wij houden immers niet van snel en standaard advies. Wij werken naar een eindresultaat waar u nadien nog jaren kan van genieten. 

Elk project is uniek en verdient de nodige tijd en aandacht!

bottom of page